2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZORUNLU YAZ STAJI YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

2017 YILINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER, STAJ FORMUNDAN(almak için tıklayınız) 3 NÜSHA ALDIKTAN SONRA KENDİLERİNE AİT BİLGİLERİ DOLDURMALARI VE STAJ YAPACAĞI KURUMA GİDİP KURUM BİLGİLERİ YAZILARAK ONAYLATILMALIDIR. (Kaşe veya Mühür, İmza).

DAHA SONRA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER SGK KURUMUNDAN veya E-DEVLET İNTERNET SİTESİNDEN ADINA DÜZENLENMİŞ SGK MÜSTEHAKLIK BELGESİ(almak için tıklayınız) ALMALARI GEREKMEKTEDİR.  ÖĞRENCİLER, STAJ YAPACAĞI KURUM ONAYLI STAJ FORMLARIN 12.05.2017  TARİHİNE KADAR STAJ SORUMLU HOCASINA UYGUNDUR ONAYI YAPTIRDIKTAN SONRA, FORMLARIN BİRİ STAJ HOCASINDA, BİRİ ÖĞRENCİNİN KENDİSİNDE, ÜÇÜNCÜSÜ VE SGK MÜSTAHAKLIK BELGESİ YÜKSEKOKULUMUZ İDARİ PERSONELİ ADEM ÜNAL'A VERİLECEKTİR.

DAHA SONRA ELİNİZDE BULUNAN ZORUNLU STAJ FORMUYLA BERABER STAJ DEFTERİ, STAJ DEĞERLENDİRME FORMU VE STAJ DEVAM TAKİP FORMLARININ DA ÇIKTILARI ALINARAK   03 TEMMUZ - 11 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA OTUZ (30) İŞ GÜNÜ STAJINIZI YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.
NOT:  Zorunlu staj formu, staj değerlendirme formu ve devam takip çizelgesini staj yeri sorumlunuza teslim etmeniz ve bu belgelerin sorumlu tarafından doldurulmaları staj defterini ise kendiniz doldurmanız gerekmektedir.

Staj defteri, not değerlendirme formu ve staj devam takip çizelgesi nasıl doldurulur???  (Bilgi almak için tıklayınız...)

STAJINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLER, DOSYA VE GEREKLİ FORMLARINI STAJ YAPTIĞI KURUMA ONAYLATARAK 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI İLK HAFTASI STAJ SORUMLU HOCASINA TESLİM EDECEKTİR. STAJ EVRAKLARININ PROGRAM STAJ HOCASINA ULAŞMASI ÖĞRENCİNİN SORUMLULUĞUNDADIR.

ZORUNLU STAJ FORMUNU (almak için tıklayınız)
SGK MÜSTEHAKLIK BELGESİ (e-devlet şifresi ile) (almak için tıklayınız)

STAJ DEFTERİ (almak için tıklayınız)
STAJ DEĞERLENDİRME FORMU (almak için tıklayınız)