PROFİL BİLGİSİ GÜNCELLEME

Halen yüksekokulumuzda kayıtlı mezun olmayan bütün öğrencilerimizin kendilerine daha kolay ulaşabilmemiz (yeni kayıt, kayıt yenileme, mezuniyet vb. konularda bilgilendirme) için öğrenci bilgi sistemindeki profil bilgilerini sürekli güncel tutmaları gerekmektedir. Profil bilgilerini aşağıdaki adımları takip ederek güncelleyebilirsiniz.

1. ADIM - Öğrenci bilgi sistemine veya mobil uygulamanıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız.

2.ADIM - Öğrenci bilgi girişi sayfanızda kullanıcı adınızın altında yazan profil bilgilerini açınız.

3.ADIM - İlgili alandaki  iletişim bilgilerinizi girdikten ve diğer bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra sağ alt köşedeki kaydet butonuna basınız.
 Not: Ayrıca bu alandan şifrenizide değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuğunuz zaman, " şifremi hatırlamıyorum" linkine tıklayarak buradaki güvenlik sorusu ve cevabını ayrıca mail adresinizi doğru şekilde yazdığınız takdirde yeni şifrenizi alabilirsiniz.