2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni İlçe Kaymakamı Yunus Emre ALTINER, İlçe Jnd. Kom. Ütğm. M.Selçuk YILMAZ, İlçe Belediye Başkanı İ. Sadık EDİS, O.M.Ü. Rektör Yard. Prof. Dr. Vedat CEYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ARSLAN, diğer okul ve kurum amir/müdürleri, basın mensupları, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımlarıyla 26.05.2017 tarihinde gerçekleştirildi.
       Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Prof. Dr. Vedat CEYHAN ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kemalettin ŞAHİN konuşmalarına müteakip okul birincisi Muhasebe ve Vergi Uyg. Prog. öğrencisi Emine KARAKUŞ'UN yaş kütüğüne okul birinciliği plakasını çakmasından ve Okulda dereceye giren öğrencilere ödülleri, mezun olmaya hak kazanan öğrencilere ise başarı belgeleri verilmesinden sonra  öğrencilerin kep atmasıyla tören sona erdi.