Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programında okuyan 36 öğrencimiz Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’ nun Avrupa Birliği projesi olarak internet üzerinden yürüttüğü “Anne Babalara Yönelik E-Öğrenme Portalı ile Otizmli Çocukların Okul Öncesi Eğitimine Katılımlarının Arttırılması Projesine” katılarak Başlangıç ve İleri Düzey Başarı Belgesi almaya hak kazanmışlar, öğrencilerimizin bu başarıları Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu yönetimi tarafından takdirle karşılanarak kurumlarında gözlem yapmaları için davet edilmişlerdir.
            Bu davet üzerine öğrencilerimiz Öğr.Gör. Osman Senai DOĞAN hocamızın öncülüğünde ve üniversitemizin araç desteği ile 05/05/2017 tarihinde İstanbul’da bulunan ve Amerika’da otizmli çocuklara yaklaşık 40 yıldır eğitim veren; toplum temelli ve zengin içerikli müfredatı, bilimsel-dayanaklı veriye dayalı uygulamaları, bilimsel araştırmaları ve yaygınlaştırma kollarıyla tüm dünyada tanınan PCDI’ ın(Princeton Child Development Institute) bir yaygınlaştırma kolu olan ve bu kurumun ‘know-how’ ı ile eğitim veren  Tohum Otizm Eğitim Okulu’nu ziyarette bulunmuşlardır. Öğrencilerimizi kutluyoruz.