‘’Çocuk Hakları ve Koruma’’ Sergisi

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri ‘’Çocuk Hakları ve Koruma’’ dersi kapsamında, 25.04.2017-28.04.2017 tarihleri arasında 4 gün boyunca toplumda farkındalık uyandırmak adına derste yaptıkları projeleri sergilediler.
              Vezirköprü Belediye Kültür Merkezinde ziyarete açılan sergiyi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Kemalettin Şahin ve Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim görevlisi Osman Senai Doğan eşliğinde gezen İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve Vezirköprü Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Ebru Cangi, sergi sonrası gösterilen sunumu ise hem sergiyi hazırlayan hem de ziyarete gelen öğrencilerle beraber izlediler. Kaymakam Yunus Emre Altıner, bütün projeleri tek tek inceleyip öğrencilerle görüş alış verişinde bulunurken objektiflere verdiği samimi pozlar dikkat çekti.
             Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim görevlisi Osman Senai Doğan konuyla ilgili olarak ‘’Öğrencilerimiz Vezirköprü ilçemiz okullarında eğitim gören çocuk ve gençlerimizde çocuk ihmali ve istismarı konularında farkındalık yaratan, böyle bir olayla karşılaştıklarında doğru tutum ve davranış sergilemelerine katkıda bulunmak üzere projeler geliştirdiler. Bu projelerin bir kısmı sergi sunumu bir kısmı ise öğrencilerle doğrudan etkileşimle sunulma özelliği taşımaktadır.’’ ifadelerini kullandı.