"Mezun - Öğrenci Buluşması" (Muhasebe ve Vergi Bölümü)

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı, "Mezun-Öğrenci Buluşması" etkinliği kapsamında, Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hatice POLAT eşliğinde, Muhasebe ve Vergi Bölümü mezun öğrencilerinden Gülben ÜÇÜNCÜ'nün işletme sahipliğini yaptığı "Hanımağa Tekstil Medikal"i ziyaret etti.

Fabrikadaki ürünlerin üretim aşamalarını inceleyen ve çalışanlarla sohbet eden öğrenciler, ülke ekonomosine katkı sağlayan kadın girişimci Gülben ÜÇÜNCÜ'nün başarı öyküsünü dinleyerek notlar aldı.
   2017-2018 Eğitim-öğretim yılı "Mezun-Öğrenci Buluşması"na ev sahipliği yapan Gülben ÜÇÜNCÜ ve çalışanlarına ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ve başarı dileklerini ileten öğrencilerin etkinliği, fotoğraf çekimleriyle sona erdi.