"Mezun - Öğrenci Buluşması" (Ormancılık Bölümü)

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı "Mezun - Öğrenci Buluşması", Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümünün iş birliğiyle Yüksekokul sinema salonunda gerçekleştirildi.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri programından mezun olan ve şuanda Orman Muhafaza Memuru olarak çalışan Ufuk YILMAZ ve Hamdi ÖZTÜRK' ün davetli konuşmacı olarak iştirak ettiği buluşmaya akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Mezun öğrencilerimiz okul hayatı ve iş hayatı hakkında edindikleri tecrübeleri öğrencilere aktarırken, öğrencilerinde merak ettikleri sorulara cevap verdiler.

Etkinlik toplu halde fotoğraf çekimiyle son bulurken, öğrenciler verimli geçen etkinliğinin her yıl tekrarlanmasını temenni ettiler.