ORMANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ PROGRAMI GEZİSİ

Yüksekokulumuz  Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı bünyesindeki ikinci sınıf öğrencileri için 12.05.2017 tarihinde Vezirköprü-Kunduz ormanlarında, bölüm hocalarının gözetmenliğinde günü birlik teknik gezi düzenlenmiştir.
         Teknik geziye öğrenciler ve öğretim görevlilerinin yanı sıra Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Evren Faik AYRAN öncülüğündeki İşletme Müdürlüğü bünyesinde yer alan Orman Mühendisleri ve Orman Muhafaza Memurlarda katılmıştır.
         Gezi kapsamında, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca aldıkları teorik bilgiler uygulamalı olarak gösterilmiş ve meslek büyüklerinin tecrübeleri aktarılmıştır.Başarılı geçen teknik gezi sonucunda öğrencilerin meslek hayatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.
         Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve her yıl düzenlenmesi planlanan teknik geziye katkılarından dolayı Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına Üniversitemiz adına teşekkür ederiz.