OYUNCAĞINI BİZLE PAYLAŞIR MISIN?

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Öğrenci Topluluğu çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Öğrencilerin Amasya Lokman Hekim İşitme Engelliler İlkokulu için topladıkları oyuncak ve kitap yardımları 29.04.2016 tarihinde çocuklara ulaştırıldı. Yaklaşık üç aydır çocuklar için oyuncak yardımı toplayan öğrenciler için bu süreç zorlu olsa da çocukların gözlerindeki mutluluk onları da çok mutlu etti.  Eğlenceli kostümler giyen topluluk üyeleri çocukların yaşadığı mutluluğa eğlence katarak güzel bir gün geçirmelerini sağladırlar. Topluluk üyelerinin topladıkları oyuncaklarla okulun oyun odası tekrar düzenlendi ve çocuklar birçok oyuncak ve kitaba sahip oldular. Çocuklara balon dağıtılması ve çeşitli gösterilerle çocukların dikkatleri çekildi. Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gonca ÖZDEMİR TARI “ Sosyal Sorumluluk Topluluğu bu yıl kurulmasına rağmen birçok projeyle kendini gösteren bir topluluk oldu. Öğrencilerimizin yaptığı bunun gibi birçok duyarlılık projesi var. Çocuklar için fedakârlıklar yaparak bu kadar güzel ve içten çalışanbaşta Sosyal Sorumluluk Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Elif CANSIZ olmak üzere bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Umarım yeni projelerde de böyle güzel sonuçlar elde edebiliriz.” dedi.