Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Öğrenci Topluluğu Çorum Belediyesine bağlı Çorum Hayvan Barınağını ziyaret ederek, hayvan dostları için temin ettikleri mamaları hediye ettiler.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Öğrenci Topluluğu yine duyarlı bir etkinliğe daha imza attı. Öğrenciler ve öğretim görevlileri ilk olarak Çorum Şehitliğini ziyaretle başlayan gezilerine daha sonra Çorum Belediyesine bağlı Çorum Hayvan Barınağını ziyaret ederek, hayvan dostları için temin ettikleri mamaları hediye ettiler. Hayvanların her biri ile yakından ilgilenen topluluk üyeleri böyle güzel bir etkinlikte yer aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler daha sonra UNESCO Dünya Mirasları listesinde bulunan Hat tuşa Antik Kentini ziyaret ettiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gezide, öğrenciler tarihle içi içe olmanın mutluluğunu yaşadılar. Doğanın Sesi Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir ‘’ Biz Doğanın Sesi Topluluğu olarak doğadaki tüm canlıların yanındayız. Hayvan barınağını ziyaret ederek sokaktaki canlılara karşı farkında lığı ve duyarlılığı artırmayı hedefliyoruz. Bu etkinliğimiz sırasında bütün imkânlarıyla yanımızda olan Vezirköprü Gençlik Merkezine ve Çorum Belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ Diyerek etkinlikle ilgili düşüncelerini belirttiler.