Vezirköprü’deGeleneksel Çiçek Festivali

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Doğanın Sesi Topluluğu öğrencileri önderliğinde"1. Geleneksel Çiçek Festivali" kapsamında çiçek dikme etkinliği yapıldı.Okulun çevre düzenlemesini yapmak için kolları sıvayan Doğanın Sesi Topluluğu öğrencileri, etkinlik öncesinde yeşil alan oluşturmak için okulun çevresine gönüllü olarak toprak taşıdı.

Mobilya ve Dekorasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Yusuf Alperen Şişman, Öğretim Görevlisi İrfan Peker ve öğrencileri okulun güzelleşmesi için yapılan bu faaliyette atölyelerinde tasarlayıp ürettikleri bahçe çiti ve ahşap saksı gibi ürünleriokulun çevresine yerleştirdi.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde600 adet çiçeğin dikildiği etkinliğe İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Karahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, daire amir ve müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi. Müzik eğlence programından sonra çiçek dikme etkinliği gerçekleştirildi. İlk çiçek dikimi Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından gerçekleştirildi.
Doğanın Sesi Topluluğu'nun Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir amaçlarının mezuniyet öncesi çevre düzenlemesi yaparak çevre bilinci oluşturmak ve çevreye karşı duyarlılığı artırmak olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.