Yüksekokulumuzda görev değişimi...

Yüksekokulumuzda yaklaşık 2 yıldır müdürlük görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir TARI,görevi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Fiziki Coğrafya Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Kemalettin ŞAHİN’e devretti.
          Devir teslim esnasında görüşlerini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir TARI ‘’Kemalettin hocam projelerini ve hedeflerini paylaştı, benimde hayata geçirmek istediğim düşüncelerle örtüşüyor. Bu yüzden gözüm arkada kalmayarak gönül rahatlığı ile görevi teslim ediyorum.’’ derken, görevi devralan ve aslen Vezirköprülü olan Yüksekokulun yeni Müdürü Prof. Dr. Kemalettin ŞAHİN ise ‘’Bu yerlere Vezirköprü halkının sayesinde geldik, onlar bizi yetiştirdi.
Şimdi sıra bizde vefa borcumuzu ödemeye ilçemize hizmet etmeye geldik.’’ ifadelerini kullandı.
         Makamını teslim eden Yrd.Doç.Dr. Gonca Özdemir TARI, görevinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, görevi devralan Prof.Dr.Kemalettin ŞAHİN ise hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki akademik hayatında başarılar diledi.