2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 27 Haziran 2022

 Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 24 Haziran 2022 Cuma Günü İlçe Belediye Kültür Merkezinde yapıldı.

 İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis, ilçe kurum amirleri, basın mensupları, öğrenci velileri, öğrenciler ve yüksekokul personellerinin katılım sağladığı mezuniyet töreninde konuşma yapan Kaymakam, Belediye Başkanı ve Yüksekokul Müdürü mezun olan öğrencileri tebrik ederek ve ileriye dönük tecrübe ve tavsiyelerini ileterek başarı dilediler.

 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda okul birincisi Çocuk Gelişimi Programından Elif Tosun, okul ikincisi Bilgisayar Programcılığı Programından Alperen Kara ve okul üçüncüsü Bilgisayar Programcılığı Programından Burcu Kırımlı oldu. Dereceye giren öğrenciler, hediyelerini ve başarı belgelerini ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve kurum amirlerinden aldılar.

 Mezuniyet töreni; mezuniyet andı, kep atma, tebrik ve kutlamalardan sonra sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.