2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 19 Ekim 2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuza yeni kayıtlanan öğrencilere 19.10.2022 tarihinde oryantasyon programı düzenlendi.

Programa Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati TOMAL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM, Öğr. Gör. Cemil ÖZDEMİR, öğrenci işleri ofisi personeli Kenan KALMIŞ ve birinci sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Prof. Dr. Necati TOMAL programın başlangıcında, Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz hakkında öğrencilerimize kısa bilgilendirme yaparak, öğrencilikleri süresince yapılması gereken konularla ilgili tavsiyelerde bulunup başarılar diledi.

Öğrenci işleri ofisi personeli Kenan KALMIŞ programa katılan öğrencilere; öğrenci bilgi sistemi, ders kayıtları, öğrenim süreleri, mezuniyet şartları vb. birçok konuda bilgilendirme yaptı. Müdür Yardımcılarının öğrencilere okulda uyulması gereken kurallar hakkında bilgi vermesi ve çeşitli bilgilendirmelerde bulunmalarının ardından program sona erdi.