BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI ETKİNLİĞİ

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 20 Aralık 2022

Bilgisiyar Programcılığı I.Ö ve II.Ö öğrencileri ile Online olarak gerçekleştirilen toplantıda mezun öğrencilerimizden Keyvan Havacılık şirketinde veri analisti olarak olarak çalışan Berke Işık konuk olarak katıldı.

Bölümümüz öğrencileri ile 20 Aralık 2022 tarihinde saat 19:00’da amfi II’de gerçekleşen toplantıda konuk olarak katılan Berke IŞIK, mezun adayı öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Bölüm öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin büyük katılım sağladığı buluşma; karşılıklı bilgi alışverişi ve öğrencilerle konuk öğrencimizin birbirlerine güzel temennilerde bulunmasıyla sona erdi.

Bizde bölüm akademik personeli olarak bu etkinliğe katılım sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür eder, toplantının tüm paydaşlara katkı sağlamış olmasını temenni ederiz.

Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığı