Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerimizin "Çocuk İstismarı ve İhmali" Konulu Etkinliği

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 30 Aralık 2022

Yüksekokulumuzun Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, 2.sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Osman Senai DOĞAN’ ın koordinatörlüğünde, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde aldıkları “Çocuk Hakları” dersi kapsamında “Çocuk İstismarı ve İhmali” konularında okul öncesi ve I. kademe okul çağında olan öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve direnç davranışları geliştirmeye yönelik geliştirdikleri oyun temelli etkinlik projelerini çocuklarla buluşturmadan önce, uzman görüşü tarafından değerlendirilmesi amacıyla, 29 Aralık 2022 Cuma günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesinde, Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof Dr. Koray KARABEKİROĞLU ve ekibine sunmuşlardır. Öğrencilerimiz geliştirdikleri etkinliklerine yönelik çok değerli ve olumlu geri dönüşler almışlardır.
Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Prof. Dr. Necati TOMAL’ a, bizleri değerli zamanlarını ayırıp misafir eden Prof. Dr. Koray KARABEKİROĞLU hocamıza ve ekibine, bizleri yalnız bırakmayan Doç.Dr. Yaşar BARUT’ a çok teşekkür ederiz.