Ormancılık Bölümü Öğrencilerimizin "“Parklarımız ve Anıtlarımız” " Temalı Sergisi

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 19 Ocak 2023

Yüksekokulumuzda 11 Ocak 2023 Çarşamba günü 13:00-19:00 saatleri arasında, Ormancılık Bölümü 2.sınıf 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencileri tarafından “Doğa Koruma ve Milli Parklar Dersi” kapsamında “Parklarımız ve Anıtlarımız” temalı sergi düzenlendi.

Düzenlenen sergide, ilgili öğrenciler tarafından hazırlanan, ülkemizde bulunan önemli kültür ve doğal ekosistem özelliklerine sahip olan Milli Parklar, Tabiat Parkları ve Tabiat Anıtları posterleri ziyaretçilerle buluştu. Ders sorumlusu Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM tarafından organize edilen ve poster sahibi öğrencilerin sunumları ile gerçekleştirilen sergide farklı içerikte 55 adet poster yer aldı. Sergi, yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin de katılımı ile gerçekleştirildi.