YÜKSEKOKULUMUZDA 19 MAYIS GENÇLİK ŞENLİĞİ.

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 24 Mayıs 2022

 Yüksekokulumuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 20 Mayıs 2022 Cuma günü 19 Mayıs Gençlik Şenliği düzenlendi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bayramı bir arada kutlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe akademik ve idari personeller ile yüksekokul öğrencileri yoğun katılım sağladı.
 19 Mayıs Gençlik Şenliği, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Necati TOMAL günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneğinin Halk Oyunları Ekibi (VEGET)’nin Bitlis ve Akçaabat yörelerine ait gösterileri ve Vezirköprü İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün güreş ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.
 Öğr. Gör. Cemil ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM, Öğr. Gör. İlkay GÖKTAŞ ve Öğr. Gör. Gökhan SALMAN tarafından organize edilen şenlikte; Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Karaoke, Cadılar Bayramı, Tuval Boyama, Yüz Boyama, Yumurta Boyama, Pinyata, Holifest gibi etkinlikler gençler tarafından büyük ilgi gördü.
 Etkinlikte emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimize, Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneğinin Halk Oyunları Ekibine (VEGET) ve Vezirköprü İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.