2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni...

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 25 Mayıs 2018

Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni; O.M.Ü. Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet KURAN İlçe Belediye Başkanlığını temsilen Rıdvan KESMEN İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail UZUN Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Mehmet UYAR Kütüphane Müdürü Fahrettin ÇAKMAKLI İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman KARAKUŞ Cezaevi Müdürü Engin ŞİMŞEK diğer okul ve kurum amir/müdürleri basın mensupları öğrenci velileri öğrenciler ve Yüksekokul Personellerinin katılımlarıyla 24 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Prof. Dr. Mehmet KURAN ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Kemalettin ŞAHİN'in konuşmalarına müteakip okul birincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Hanife CEZAN okul ikincisi Ormancılık Bölümü öğrencisi Recep Levent DAĞCI ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi Hivda TARİ’ye ödülleri ve başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet töreni okul birincisi Hanife CEZAN’ın yaş kütüğüne birincilik plakasını çakmasından ve mezun olmaya hak kazanan öğrencilere başarı belgeleri verilmesinden sonra öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.