Ormancılık Bölümü öğrencileri Kunduz Ormanlarında...

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 14 Mayıs 2018

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri programı bünyesindeki ikinci sınıf öğrencileri için 12.05.2018 tarihinde Vezirköprü-Kunduz ormanlarında bölüm hocalarının gözetmenliğinde günü birlik teknik gezi düzenlenmiştir.
Teknik geziye öğrenciler ve öğretim görevlilerinin yanı sıra Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin IRMAK ve Müdür Yardımcısı Levent MORKAN öncülüğünde İşletme Müdürlüğü bünyesinde yer alan Orman Mühendisleri ve Orman Muhafaza Memurları da katılmıştır.
Gezi kapsamında Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca aldıkları teorik bilgiler uygulamalı olarak gösterilmiş ve meslek büyüklerinin tecrübeleri aktarılmıştır.
Başarılı geçen teknik gezi sonucunda öğrencilerin meslek hayatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve her yıl düzenlenmesi planlanan teknik geziye katkılarından dolayı Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına Üniversitemiz adına teşekkür ederiz.