2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı "MEZUNİYET TÖRENİ"

الكاتب: Kenan KALMIŞ | تاريخ: ٥ يوليو ٢٠٢٤

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 04 Temmuz 2024 Perşembe günü Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi.

 Mezuniyet törenine; İlçe Kaymakamı Özgür KAYA, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Necati TOMAL, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet UYAR, öğrenci velileri, öğrencilerimiz ve yüksekokul akademik ve idari personellerimiz katılım sağladı. Mezuniyet töreninde konuşma yapan İlçe Kaymakamı Özgür KAYA ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati TOMAL, mezun olan öğrencileri tebrik edip ve ileriye dönük tecrübe ve tavsiyelerini ileterek bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar dilediler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sonunda başarı sağlayarak dereceye giren öğrencilerimizden; Çocuk Gelişimi Programından Fatma BEKTAŞOĞLU okul birincisi, Çocuk Gelişimi Programından Esra ERBAYLI okul ikincisi ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Programından Hüseyin Sefa SAĞAR okul üçüncüsü oldu. Dereceye giren öğrencilere, hediyeleri ve başarı belgeleri İlçe Kaymakamı, Yüksekokul Müdürü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından takdim edildi.

Mezuniyet töreni; mezuniyet andı, kep atma, tebrik ve kutlamalardan sonra sona erdi.

NOT: Mezun durumunda olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için Üniversitemiz "MEZUN BİLGİ SİSTEMİNE" (mbs.omu.edu.tr) kayıt olmaları gerekmektedir.


Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.