Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf Öğrencilerimizin "“Çocuğum Susmuyorum Farkındayım” Temalı Etkinliği

الكاتب: Kenan KALMIŞ | تاريخ: ٢٩ مايو ٢٠٢٤

Yüksekokulumuz Gelişim Programı ikinci sınıf öğrencileri tarafından "Çocuğum Susmuyorum Farkındayım” temalı etkinlik düzenledi.

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte okul öncesi, ana sınıfı ve birinci kademede eğitim gören öğrencilere hazırlanmış etkinlikler yoluyla, çocuk istismarı ve ihmal konularında farkındalık oluşturma, mahremiyet eğitimi ve istismardan korunmaya karşı direnç davranışları kazandırmaya yönelik bilmeleri gereken davranışların kazandırılmasına çalışıldı.

Öğr. Gör. Osman Senai Doğan koordinesinde ve bölüm ikinci sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkan Yrd. Vedat Kınay, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Necati Tomal ve İlçe Protokol Üyeleri katılım sağladı.