NARKOGENÇLİK EĞİTİMİ

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 10 Ocak 2024

  Yüksekokulumuzda uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 10.01.2024 tarihinde "Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik" eğitim faaliyeti gerçekleştirilmiştir.
  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Samsun İl Emniyet Müdürlüğü/ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliğinde ortak yürütülen eğitimde, bağımlılıkla mücadele konusunun önemi aktarılmıştır. TUBİM Büro Amirliğinde görevli Polis Memurları Hasan ARSLAN ve Fatih YILDIRIM tarafından; “Gençlik Modülü” Eğitimi verilerek ‘UYUMA’ isimli telefon uygulaması tanıtılmış ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda öğrencilerimize bilgiler paylaşılarak farkındalık oluşturulmuştur.

  Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.