Temiz Çevre Hareketi ile çöplerimizi topluyoruz.

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 25 Nisan 2024

İlçe Yangın Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan karar gereği Vezirköprü Kaymakamlığı ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünün organize ettiği “Daha Temiz Bir Gelecek İçin” sloganıyla Çeltek Mesire piknik alanında bırakılan çöpler toplandı.
Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür KAYA’ nın öncülüğünde ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Vezirköprü Meslek Yüksekokulunun birlikte düzenlemiş olduğu “Temiz Çevre Hareketi” projesi kapsamında, çevredeki çöpler toplanarak, piknikçiler uyarılmış, daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak için doğamızı temiz tutmalıyız bilinçlendirilmesi yapılmaya çalışılmış ve İlçemizde çevre temizliği ve doğamızın korunması farkındalığını artırmak amaçlanmıştır.
Etkinliğe Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Salih SEFACI , Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit KOÇAK, Vezirköprü MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Kadim, Ormancılık bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Cemile Çakır, Ormancılık Bölümü öğrencileri, İlçe Protokolü ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü Personeli katıldı.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.