2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı "ORYANTASYON PROGRAMI"

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 11 Ekim 2023

   2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuza yeni kayıtlanan öğrencilere 11.10.2023 tarihinde oryantasyon programı düzenlendi. Programa Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati TOMAL, Vezirköprü İlçe kaymakamı Özgür Kaya ile diğer ilçe protokol üyeleri ile yüksekokulumuz personeli ve birinci sınıf öğrencileri katılım sağladı.

  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz ÜNAL’ın konuşmalarına online bağlantı sağlanarak başlayan program, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Metin KADİM, Öğr. Gör. Cemil ÖZDEMİR ve Öğrenci işleri ofisi personeli Kenan KALMIŞ tarafından yapılan öğrenci bilgi sistemi, ders kayıtları, öğrenim süreleri, mezuniyet şartları vb. birçok konudaki bilgilendirme ile devam etti. Öğrencilere okulda uyulması gereken kurallar ve okulla ilgili ve çeşitli bilgilendirmelerin yapılmasının ardından program ilçe protokolünün de katılımı ile devam etti.

   Yüksekokul tanıtım videosunun katılımcılarla paylaşıldığı programda, Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Necati TOMAL, Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz hakkında öğrencilerimize kısa bilgilendirme yaparak, öğrencilikleri süresince yapılması gereken konularla ilgili tavsiyelerde bulunup başarılar diledi. İlçe Kaymakamı Özgür KAYA yaptıkları konuşmada öğrencilere hoş geldin dileklerinde bulunarak, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Türkiye’nin yeni yüzyılının gençlerin sayesinde daha da iyi olacağına vurgu yapan KAYA, öğrencilere her zaman yanınızdayız mesajı verdi. Program bitiminde protokol üyeleri ve öğrenciler tatlı ikramında bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdiler.