Genç Kızılay Yüksekokulumuz öğrencileri ile buluştu…

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 24 Ekim 2023

  Türk Kızılay Vezirköprü Şube Başkanlığına bağlı Genç Kızılay birimi 23.10.2023 tarihinde düzenlenen etkinlikle Yüksekokul öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
  Genç Kızılay Başkanı Umut COŞAR önderliğinde yüksekokulumuz konferans salonunda yapılan etkinliğe Yüksekokul öğretim elemanlarının yanı sıra çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Genç Kızılay gönüllülerinin İlçemizde yaptıkları sosyal faaliyet ve etkinliklerinin tanıtım sunumu ile başlayan etkinlik, Genç Kızılay ekibi olarak gelecekte yapılması planlanan faaliyetlerin öğrencilerle paylaşılması ile devam etti. Etkinlik, yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM’ın bilgilendirme konuşması ile son buldu. Yüksekokul müdür yardımcıları Öğr. Cemil ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Metin KADİM tarafından organize edilen etkinliğin sonunda Genç Kızılay ekibi ile bir araya gelen öğrenciler sohbet ettiler.