Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencilerimizin DEVFEST 2023 - GDG Samsun Ziyareti

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 7 Kasım 2023

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf öğrencileri OMÜ Teknopark’ da 6.11.2023 tarihinde düzenlenen DEVFEST 2023 etkinliğine katılım sağladılar.
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati TOMAL ve Öğr. Gör. A. Doğukan SARIYALÇINKAYA eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette; öğrenciler yapay zeka, görüntü işleme, flutter başlıklı yazılım ile ilgili eğitimler, konferans ve eğlenceli yarışmalara katıldılar.
Ayrıca öğrencilerimiz Teknopark hakkında merak ettikleri konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra fotoğraf çekimlerinin akabinde üniversitemiz yaşam merkezinin imkanlarından yararlanma fırsatı buldular.