Doç. Dr. Şener ŞENTÜRK'ün "21. YÜZYIL BECERİLERİ" Konulu Semineri

Yazar: Kenan KALMIŞ | Tarih: 29 Aralık 2023

  Toplumsal Yaşama Katkı Eğitim Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Şener ŞENTÜRK’ün katılımıyla 29.12.2023 tarihinde yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi.
  Yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlik, Öğr. Gör. Gökhan SALMAN’ın giriş konuşması ile başladı. Giriş konuşmasından sonra söz alan Doç. Dr. Şener ŞENTÜRK, 21.yüzyılda dünyamızdaki değişimlere değinerek başladığı sunumunda, bu değişime ayak uydurabilmek için genç nesillerin ne yapması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda birçok konuya değindi. Konuşmasında özellikle gençlerin 21.yüzyılda sahip olmaları gereken becerileri nasıl kazanabileceklerine, geleceğin mesleklerine ve geleceğin iyi bir şekilde planlanması gerektiğine değinen Şentürk, sunumu sonrasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak konuşmalarını tamamladı.
  Etkinliğe katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve değerli konuşmacımıza yüksekokulumuz adına okul müdürümüz Prof. Dr. Necati TOMAL’ın yaptığı teşekkür konuşmasıyla ve son olarak hatıra fotoğraflarının çekimi ile etkinlik sonlandırıldı.